Mikä on SeiES?

Seinäjoki Entrepreneurship Society, lyhyemmin SeiES, perustettiin 3. huhtikuuta 2017. Se on monialainen, voittoa tavoittelematon yhdistys korkeakouluopiskelijoille Etelä-Pohjanmaan alueella.

SeiES haluaa innostaa opiskelijoita ryhtymään yrittäjiksi ja auttaa heitä kehittämään yrittäjämäistä ajattelutapaansa. Opiskelija voi saada kontakteja ja taitoja, jotka hyödyttävät heidän tulevaa uraansa – olipa kyseessä yrittäjä tai työntekijä.

SieESin visioa on tarjota alusta unelmille, innovaatioille ja kehittymiselle. Siksi SeiES toimii yhteistyössä paikallisten yritysten ja organisaatioiden kanssa inspiroimalla, tukemalla ja kannustamalla opiskelijoita yrittäjyyteen ja kehittämällä yrittäjyydessä ja työelämässä tarvittavia taitoja.

SeiESin luo myönteistä suhtautumista yrittäjyyteen ja mikä tärkeintä, olemme paikka, jossa voit olla kansainvälinen, yrittäjämäinen ja innovatiivinen.

Etsimme aina laajempaa eri alojen ammattilaisten ja kokeneiden henkilöiden verkostoa auttamaan meitä saavuttamaan tavoitteemme. Joten ota meihin yhteyttä, jos haluat auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet kanssamme.

SeiES: llä on onneksi ollut puhujat kuten Hannu-Pekka "HP" Parviainen, Arman Alizad ja Perttu Pölönen.

 
 

Miksi?

Haluat selvittää, kuka olet ja kuinka voit tehdä muutoksia omassa tulevaisuudessasi uusien verkostojen ja taitojen tuomien lisäetujen avulla.

Kuka?

Kuka tahansa Etelä-Pohjanmaalainen korkeakouluopiskelija, ei ole väliä, mitä opiskelet.

Kuinka?

Liity jäseneksi, tule ja osallistu kokouksiin, seminaareihin ja työpajoihin.

 
  • SeiES social media - FB
  • SeiES social media - IG
  • SeiES social media - Twitter
  • SeiES social media - Snapchat
  • SeiES social media - Linkedin
  • SeiES social media - Youtube

© 2019 Seinäjoki Entrepreneurship Society - SeiES