Mikä on SeiES?

SeiES haluaa innostaa opiskelijoita kehittämään yrittäjämäistä ajattelutapaansa. Opiskelijalle tarjotaan kontakteja ja taitoja, jotka hyödyttävät heidän tulevaa uraansa työntekijänä, esimiehenä tai yrittäjänä.

SieESin visio on tarjota alusta unelmille, innovaatioille ja kehittymiselle. Siksi SeiES toimii yhteistyössä paikallisten yritysten, organisaatioiden ja eri alojen toimijoiden kanssa inspiroimalla, tukemalla ja kannustamalla opiskelijoita kehittämään työelämässä tarvittavia taitoja. Yrittäjyys sisältää huiman määrän taitoja, jotka ihan jokaisella olisi hyvä olla hallussa.

SeiES luo myönteistä suhtautumista yrittäjyyteen ja mikä tärkeintä, olemme yhteisö, jossa voit olla kansainvälinen ja innovatiivinen.

Etsimme aina laajempaa eri alojen ammattilaisten ja kokeneiden tekijöiden verkostoa auttamaan meitä saavuttamaan tavoitteemme. Joten ota meihin yhteyttä, jos haluat auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet kanssamme.

 

SeiES järjestää vuosittain useita tapahtumia, joissa mukana on ollut niin paikallisia yrittäjiä, kuin motivoiviaesikuviakin; mm. Hannu-Pekka "HP" Parviainen, Arman Alizad ja Perttu Pölönen.

 
 

Miksi?

Haluat selvittää, kuka olet ja kuinka voit tehdä muutoksia omassa tulevaisuudessasi uusien verkostojen ja taitojen tuomien lisäetujen avulla.

Kuka?

Kuka tahansa Etelä-Pohjanmaalainen korkeakouluopiskelija, ei ole väliä, mitä opiskelet.

Kuinka?

Liity jäseneksi, tule ja osallistu kokouksiin, seminaareihin ja työpajoihin.

 
  • SeiES social media - FB
  • SeiES social media - IG
  • SeiES social media - Twitter
  • SeiES social media - Snapchat
  • SeiES social media - Linkedin
  • SeiES social media - Youtube

© 2019 Seinäjoki Entrepreneurship Society - SeiES